Av forskjellige grunner ble Norwegian Open litt amputert i år, men kommer sterkere tilbake i 2011/2012.

Per dags dato ser det ut som Paal G styrer dette. Følg utviklingen på www.norwegianopen.no

NORWEGIAN OPEN er terminlisten som er koblet sammen med Jibbeprosjektet.

Jibbeprosjektet er
Praktisk og teoretisk støtte og opplæring av klubber og utøvere i forbindelse med Norwegian Open. Flere av Norges beste jibbere ( se under landslaget ) vil både delta i konkurransen, og være coacher for alle som vil lære seg nye triks og få praktiske råd. I tillegg vil trenere og andre fra Norges Skiforbund og de største Twin-Tipklubbene i Norge, gi tips og råd om vinter- og barmarkstrening, hvordan man unngår skader på seg selv og andre, fordelene ved å melde seg inn i en Twin Tip klubb, og hvordan man arrangerer en Twin Tip konkurranse både i Big Air og Slopestyle.

Målet med Jibbeprosjektet er å få flere utøvere, særlig de unge, til å melde seg inn i klubber slik at Twin Tip får mer oppmerksomhet og bedre økonomi for å kunne gi et bedre tilbud til alle.

Får Twin Tip mer oppmerksomhet og flere klubbmedlemmer, vil mange ting skje;

mer penger fra stat og kommune til Twin Tip

nye sponsorer kommer på banen

bedre og flere parker blir bygget

flere kan leve av sin lidenskap

Twin-Tip er allerede nå Norges nest største vinteridrett med hele 300 000 utøvere, og er en helt ny idrettgren som er skapt og utviklet av utøverne selv. Derfor har den vokst så sterkt.

Det er en ”feel good” sport som får barn og ungdom ut på ski. Ganske enkelt fordi det er lek på alle nivåer, med tilleggsverdier som skifilmer, facebook, nettsteder, musikk, klær, språk, PC-spill osv


Men det er også en toppidrett. Norske jibbere, gutter og jenter, er blant verdens beste og gjør Norge til en stormakt på konkurranser i utlandet med opptil 100 000 tilskuere på arrangementer som for eksempel X-Games i USA.

Nå har utbredelsen, nivået og kravene blitt så store, at det er et sterkt behov for mere penger og et engasjert støtteapparat for å opprettholde og videreutvikle sporten både på bredde- og elitenivå.

Men vi skal ikke ha ”alpinjaget”, og vil alltid kjempe for å beholde og utvikle den fantastiske kulturen som er blant jibberne.

KJØR RÅTT OG HA DET FETT !!

______________
Mikkel A. Berg